Product Review Alma en Olive zware room door Qhemet Biologics

Product Review Alma en Olive zware room door Qhemet Biologics dat mijn

Meestal, wanneer ik mijn haar te dragen in vak vlechten, gebruik ik een spray voor mijn haar en hoofdhuid te helpen vocht vasthouden. De laatste tijd de spray is niet zo goed gewerkt als ik wil dat het om redenen die mij niet bekend. Ik weet niet meer hoe ik ooit hoorde over Alma en Olive zware room. maar ik gebruik het voor ongeveer een jaar nu en ik ben tevreden met de resultaten. Het moet één van die luie zondag toen ik surfen op het net, op zoek naar iets dat mijn droog, dorstig spoelen en droge, jeukende hoofdhuid zou doven. Tijdens het lezen van reviews online over Alma en Olive zware room. Ik realiseerde me dat er was een consistent thema in elke beoordeling vocht … en mijn haar ging door ernstige terugtrekking!


Dit zette me om te controleren op hun website, www.qhemetbiologics.com. voor verder onderzoek. Ik ben altijd een beetje sceptisch over het bestellen van een product online van een bedrijf waar ik nog nooit van gehoord. Ik ben een schepping van gewoonte en houden niet van verandering (ik werk op die!). Dit is de reden dat ik hield mijn haar kort voor een aantal jaren voordat ik mijn vak vlechten geïnstalleerd. Terwijl het kruisen hun website, merkte ik dat ik niet heb om het product online te bestellen zonder dat het krijgen van een kans om het-zie ik zou ook kunnen kopen het op terug naar het land. een natuurlijke markt voor levensmiddelen in Park Slope, Brooklyn. Ik was blij om te weten dat ik een haarverzorging product speciaal gemaakt voor Afro-Amerikaanse haar, in het bijzonder grof natuurlijk haar kon vinden. Dit is de enige winkel in New York, waar het wordt verkocht. Ik was niet op zoek naar voren om de tocht naar Park Slope, maar het product recensies waren zo overtuigend dat ik moest het risico nemen.

Mijn dochter is altijd de cavia als het gaat om het testen van het product (zegene haar hart!). Ze heeft mooie, dikke, grof, natuurlijk haar en ik hou van elke duim van. Vasthouden van vocht kan een probleem met grof haar, vooral als ik gevlochten kapsels zoals cornrows of doos vlechten. Het is altijd nodig om te verzegelen in vocht periodiek met deze beschermende stijlen.

Ik was maar al te blij om iets te proberen "verzacht & hydrateert zeer droog, grof haar," als het product claims. Ik ben echt niet in het haar typering systeem, maar ik zou zeggen dat mijn dochter haar textuur is ergens tussen een 4B en 4C. Mijn haar heeft een vergelijkbare textuur aan hers. Vanaf het moment dat ik slathered de dikke rijke crème op haar haar, ik was een gelovige. Ik vond vooral het nuttig als ik haar haar in beschermende stijlen heb gedaan, zoals wendingen, cornrows en bantu knopen. De boter smelt letterlijk in haar spoelen en droogte is niet meer. Alma en Olive Heavy Cream is de waarheid!

De samenhang is die van een dikke rijke boter en het is echt doet zijn naam. Het is zeer rijk, dik en zwaar. Het heeft een lichte en aangename citrus geur-helemaal niet overweldigend. Check out de productbeschrijving hieronder:

Productomschrijving
Onze nourishingly rijke mix van oude olie, biologische kruiden en natuurlijke bevochtigingsmiddelen bladeren grof, droog en broos haar extra zacht, gezond en soepel!

Belangrijkste ingrediënten: Onze ultra dikke crème bevat Amla, Brahmi en Afrikaanse Aloe, premium Afro-Indische plantaardige gebruikt voor duizenden jaren om de hoofdhuid te voeden en te versterken en de conditie van het haar. MSM zwavel voedt haarfollikels en stimuleert gezonde haargroei, Mediterranean Olive Oil levert emollience en gladheid, terwijl plantaardige Glycerine en zuiver Afrikaanse Castor Oil leent glans, zachtheid en intense vocht.

Heeft minerale olie, lanoline, eiwitten, siliconen, geurstoffen, kleurstoffen of parabenen bevatten.

Heeft een natuurlijke, lichte citrusgeur.

Routebeschrijving: Een perfecte all-in-one voor hydraterende en verzachtende afro’s, spiralen, krullen, pony soezen, twee strengen wendingen, vlechten, cornrows, fades, chemische en kleur processen, verzachtende nieuwe groei en het herstel van de zachtheid en elasticiteit broos uiteinden drogen. Ook helpt verzwaren knikken en spoelen.

  • Kalmerende en regeneratieve hoofdhuid boter
  • Post-shampoo conditioner
  • Overnight Deep Treatment
  • dagelijks hydraterende leave-in
  • Aanvullen van body butter

Gelijkmatig te verdelen een kleine tot matige hoeveelheid door middel van droge of licht vochtig haar.

Kleur kan variëren van partij tot partij van wit, geel of tan als gevolg van natuurlijke kleurvariaties inherent in oliën en plantenextracten. Verwacht kleine variaties in textuur tussen partijen zoals ze zijn handgemaakt. Sommige partijen leveren een stijve crème, terwijl anderen een beetje vloeistof zal zijn. Dit is niet indicatief voor een formule verandering en heeft geen invloed op de prestaties.

Er zijn zo veel dingen die geweldig over dit product dat ik hard ingedrukt om iets negatiefs te zeggen, behalve dat het in de eerste plaats online wordt verkocht zijn. Als fervent label lezer, ik hou van het feit dat ze gebruik maken van natuurlijke ingrediënten en geen minerale olie of andere schadelijke ingrediënten bevatten. In de richtingen die je zult merken dat het ook gebruikt kan worden als een "kalmerende en regeneratieve hoofdhuid boter." Ik kan dit punt niet genoeg benadrukken, want ik kan zeker getuigen dat.

Zoals sommigen van u wellicht weet, heb ik draag mijn haar in Poetic Justice Box Vlechten voor geruime tijd. Voor iedereen die doos vlechten, of gevlochten kapsels in het algemeen hebben gehad, kan een jeukende hoofdhuid je ergste nachtmerrie. Onlangs was ik op zoek onder mijn badkamer wastafel, beter bekend als het zwarte gat, waar ik het grootste deel van de producten die ik heb geprobeerd op een bepaald moment of een ander (ik geef toe dat ik ben een self-beleden product junkie) stash. Toegegeven, ik vergat dat ik had zelfs de Alma en Olive zware room. Ik slathered de crème op mijn hoofdhuid en de jeuk was niet meer. Dit is niet alleen opgelucht mijn jeukende hoofdhuid, maar ook zacht mijn nieuwe groei voor dagen. Dit product heeft zeker uitgegroeid tot een natuurlijke haarverzorging nietje in mijn huis.

Voor alles wat je dames die rockin ‘ Mooie Box Vlechten. andere gevlochten kapsels, of natuurlijke kapsels in het algemeen, bedenk dan dat vocht is altijd je beste vriend (dit geldt voor de heren, ook).

Ik hoop dat u vond deze beoordeling nuttig. Heeft u geprobeerd Alma en Olive zware room. Ik zou graag uw feedback te horen. Laat hieronder uw opmerkingen!

-Heb een mooie dag 🙂

Awesome beoordeling. Ik heb nog niet geprobeerd de crème, maar ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten. Heeft u vindt dat u moest elke olie toe te voegen, of was het prima door zelf?

Ik hoefde niet aan een olie toe te voegen, maar ik vond dat het product werkte best op vochtig haar net nadat ik gewassen. Zoals ik laat het product zitten, hoe zachter mijn haar kreeg. Ik heb ook gebruikt in combinatie met hun Cocoa Tree Detangling Ghee en Castor en Moringa Verzachtende Serum. Het werkt wonderen. Andere reviews zeggen dat het het beste is voor zeer grof haar en ik val in die categorie.

Ik ga dit product uit te proberen voor mijn overgang naar de sluizen. Ik ben vooral geïnteresseerd in dit product te wijten aan het ricinusolie component. Ik zal zeer waarschijnlijk gebruik het op de kruin van mijn hoofd, zoals sloten, brood, en weeft zet spanning op dit gebied. Geweldige recensie! -JoZi

Blij dat je de recensie! Ik had locs Once upon a time. U mag mij weer om te zetten. Laat me weten hoe het product werkt voor jou.

beautifulboxbraids.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − twee =