Populair Sympathiek Stories

Populair Sympathiek Stories wat je doet

20 pagina’s Fan Fiction

Leo Stone komt uit een familie vergelijkbaar met de Weasley’s – overbevolkt, sympathiek voor niet-purebloods en één van de oudere pureblood families. Maar toen hij verdedigt Harry Potter tegen Draco Malfidus, wordt het al snel een herhaalde cirkel, die hem krijgt in meer problemen dan hij ooit zou kunnen hebben.

16 pagina’s Voltooide Romance Fan Fiction

&# 34; Mijn hoofd is altijd iets wat ik kan weg naar een rustige, sympathieke plek waar niemand oordeelt me ​​geweest, maar nu is het alsof er constant schreeuwen, en ik kan niet ontsnappen aan de stemmen. Ze blijven maar komen terug, als ik iemand vertel zullen ze denken dat ik gek ben, de beste wat ik kan d.


51 pagina’s Completed Fan Fiction Fantasy

Schaduw, een jonge kit, raakt gevangen in de strijd tussen het bos katten en haar vader, Scourge. Zoals de strijd woedt, de kit wordt bang en verloren, totdat ze haar vader vindt op de grond, bloed die het gras en genieten van zijn zwarte vacht. Terwijl ze huilt om het verlies, het Bloodclan cat.

19 pagina’s Fan Fiction Romance

Ik keek naar de arts met mijn mond agape. Dit kan niet goed zijn. Masako had gelijk hier. Ik lachte onzeker. &# 34; W-wat bedoel je? Ze was hier.&# 34; Ik kon het niet accepteren. Mijn zus was hier niet eens een uur geleden, glimlachen en lachen om een ​​grap cheesy ik heb gemaakt. De dokter looke.

6 pagina’s Fantasy Romantiek

Wanneer Grace Aubrey Daniels wordt gevangen na een late night party verwacht ze nooit om te eindigen in een royale kamer gevuld met meisjes van haar leeftijd, en vooral, vampieren. Wanneer een sympathieke meisje neemt medelijden met haar en vertelt haar de waarheid, het is niet een een zinnige vijftienjarig meisje zou willen horen.

45 pagina’s Fan Fiction Romance

www.quotev.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + zes =