Paper Roll Dragon Ambacht

Papierrol Dragon Craft de rollen en probeerPapierrol Dragon Ambacht | Ademhaling van de brand Draak

Dit vuur ademhaling, papierrol draak ambacht is zo leuk! Het serieus barst omhoog me als ik kijk naar de foto’s van de vlammen die uit de mond van de draak als je blazen in de buis. Ik hou er gewoon van! En het is belachelijk eenvoudig te maken. Bewaar dit voor uw geslepen emmer lijst, want het is zo leuk om te maken!

We hebben besloten om officieel te transformeren onze kamer in mijn kantoor / hobbykamer vorige maand. Ik voel me de gelukkigste persoon in de wereld om mijn eigen ruimte in huis te hebben! Het is altijd al mijn naaimachine en veel rommelige boodschappentassen en wasmanden vol met knutselspullen op de vloer. Eigenlijk zou je niet echt zien de vloer door middel van de rommel. Maar een paar weken geleden kregen we eindelijk verlost van het logeerbed, en ik eindelijk organiseerde al mijn knutselspullen. Je bent waarschijnlijk het afbeelden van iets heel veel mooier dan wat het echt eindigde als, dus geef niet me te veel krediet.


Ik nam alles dat was op de vloer en in wasmanden, en organiseerde ik het in bakken op een aantal planken. Nu heb ik ongeveer 15 heldere, georganiseerde bakken. Ik heb een bak voor pijpenragers heb (ik heb een schokkende hoeveelheid pijpenragers Wat ik zal doen met zo veel van hen, ik heb geen idee.?), Een bak voor cookie cutters, en mijn ultieme favoriet – een bak voor lijmen, tapes en lijmen! Ik behoorlijk duizelig na te denken over de lijm bin en het is altijd degene die ik ga voor de eerste. Een of andere manier voel ik me helemaal professioneel. Kunt u een professionele crafter zijn? Ja. Laten we gewoon gaan met ja.

Mijn 6 jaar oud en 4 jaar oud ben verliefd op mijn hobbykamer. Ze zijn ogen lichten op als ze allemaal van de bakken van de leveringen te zien en ze kunnen niet wachten om te knutselen met mij te maken! En geloof me, ze houden van knutselen! Elke dag, over en ze vragen "Mama, kunnen we een ambacht doen?" En om u de waarheid te vertellen, ik ben meestal niet erg georganiseerd. Ik geef ze 6 of 7 items en vertel hen om iets te maken met deze leveringen (en natuurlijk krijgen ze iets van mijn trouwe lijmen bin&# 8230;). Het is zo leuk om te zien wat ze komen met. Hun kleine geesten zijn zo creatief op dit moment!

Ik gaf ze alles wat ze nodig hadden om deze vuurspuwen draken te maken en weet je wat ze bedacht? Vlinders. Ha! Ze begonnen als roze en paars draken, maar op een gegeven moment namen ze een bocht en besloten dat ze nodig hadden wings, zodat we toegevoegd vleugels. En toen de vlammen omgezet in antennes en staarten.

Ik gebruikte gefrustreerd te zijn, als zij gingen uit van deze raaklijnen, maar dit is hun manier van creatief bezig zijn en zich uit te drukken, en het hoeft niet altijd blijken hoe ik het voor ogen had (nou ja, eigenlijk is het nooit blijkt hoe ik voor ogen!). Maar ik heb geleerd te rollen met haar. En op het einde waren ze zo blij om het vaartuig te doen, en nog blijer dat ik ging zitten met hen voor 40 minuten om het te maken met hen. Ik maakte de draken, ze speelden met de draken, en toen maakten ze vrij weinig vlinders.

Paper Roll Dragon Ambacht

Deze vuurspuwende draken zijn zo makkelijk te maken! Hier is wat je nodig hebt:

  • Papierrol (broodje van het toiletpapier, papieren handdoek rollen, of het verpakken van papierrol)
  • Groen of Red Construction Paper
  • 2 Medium Pom Poms
  • 2 Kleine Pom Poms
  • 2 Medium Googly Eyes
  • Rood, Geel en Oranje Zijdepapier
  • Lijmstift
  • Lijmpistool of Glue Dots

Alle rollen wc-papier had ik rond het huis had het einde stukjes van wc-papier geplakt op hen. Die was soort gross op zoek naar deze tutorial. Dus ik overvallen mijn inpakpapier bin en gebruikte een inpakpapier buis plaats. Ik moest de Toy Story inpakpapier opstijgen van een van de rollen en probeer het opnieuw oprollen zonder een buis (die verrassend moeilijk was), maar het was het waard.

Ik gebruikte mijn exacto mes en schaar om het inpakpapier buis gesneden om ongeveer dezelfde grootte als een wc-papier rollen.

Daarna sneed ik de bouw van papier aan de grootte van de papierrol, zodat het helemaal zou bedekken en ik gebruikte een lijm stok om het te hechten aan de rol.

Vervolgens zul je nodig hebt om twee middelgrote pom poms, twee kleine pom poms, en een set van googly ogen te kiezen. Ik ging met groen aan de buis te passen, maar ik ben een beetje saai op die manier, dus voel je vrij om je creativiteit pijnlijke laat op deze!

We gebruikten een lijmpistool om de ogen te hechten aan de pom poms. U kunt glue dots gebruiken als u verkiest. Als u geen lijm stippen, ze zijn geweldig voor kinderen ambachten. Super kleverige voor het knutselen met pom poms en gemakkelijker te beheren met kinderen dan een lijmpistool. Je kunt ze krijgen van een ambachtelijke winkel, of u kunt kijken op de degene die ik gebruik op Amazon hier.

Bevestig de googly ogen naar de pom poms.

Vervolgens sluit de pom poms op het papier buis:

Voor het vuur, gebruikte ik rood, geel en oranje zijdepapier, in ongeveer 9 gesneden&# 8243; of 10&# 8243; lange, puntige strips.

Maak dan gebruik van een lijmstift om ze te hechten aan de binnenkant van het papier buis. Dit is precies hoeveel zijdepapier strips voegde ik de mijne. Je hebt geen papieren zakdoekje strips moeten op de bodem van de rol. Zwaartekracht werkt tegen je hier, dus als je ze op te blazen, zal de bodem die niet bewegen. Of in ieder geval, toen ik hen probeerde op de bodem, ze bewoog niet. U kunt het testen om te zien wat ik bedoel.

Ha! Zijn ze niet schattig ?!

Ze maken me glimlach, gewoon op zoek naar hen!

neem dan een diep adem, zet je mond op het einde en BLOW!

Ik zou zo dankbaar zijn als je dit zou delen op Facebook! Serieus, elk klein beetje van de blootstelling helpt ons! Het enige wat je hoeft te doen is Klik hier en druk aandeel.

Dit vuur ademhaling, papierrol draak ambacht is zo geweldig! Het is zo leuk om de vlammen te zien dansen wanneer u blazen in het! Het is een groot vaartuig voor een regenachtige dag, of je kan het gebruiken om te vieren Chinees Nieuwjaar. Zo leuk! En het is zo makkelijk te maken! Bewaar deze dus je bent klaar voor de volgende keer dat je kinderen vragen om een ​​ambachtelijke!

Hier zijn wat meer plezier Kinderen knutselen om te proberen:

gerelateerde berichten

auteursrechten &# X000A9; 2017 · One Little Project

Ik zou blij zijn om je mijn toestemming om een ​​foto van One Little Project delen te geven. Raadpleeg de voorwaarden van het delen van mijn foto’s op mijn Contact pagina.

Oeps! Het is niet toegestaan ​​om deze afbeelding te kopiëren.

Als u wilt een afbeelding te gebruiken van dit bericht op uw website, aarzel dan niet om een ​​van de enkele foto’s hieronder (No collages) te gebruiken.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze pagina Machtigingen.

Gewoon een vriendelijke herinnering dat als je zou willen om dit beeld op Facebook te delen, de Facebook-bericht moet een link rechtstreeks naar deze pagina en omvatten niet naar een andere website.

Het is niet toegestaan ​​om dit beeld te gebruiken op uw website, maar u kunt gebruik maken van een van de afzonderlijke beelden hierboven. Voor meer informatie over het gebruik van onze beelden, verwijzen wij u naar onze pagina Machtigingen.

onelittleproject.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =