Morele synoniemen, morele Antoniemen

Morele synoniemen, morele Antoniemen moet gaanMoreel

Word Origin & Geschiedenis

morele mid-14c. "met betrekking tot karakter of temperament" (Goed of slecht), van O.Fr. moraal, van L. moralis "correct gedrag van een persoon in de samenleving," lit. "betrekking tot manieren," bedacht door Cicero ("De Fato," II.I) GK vertalen. Ethikos (zie ethiek) van L. mos (alg. Moris) "iemands gezindheid," in het meervoud, "zeden, gewoonten, manieren, moraal," van onbekende oorsprong. Betekenis "moreel goed, die voldoen aan morele regels," wordt eerst geregistreerd late 14c. verhalen, 1630s personen. Oorspronkelijke waarde-neutrale betekenis heeft bewaard in morele steun, morele overwinning, met een gevoel van "betreffende karakter in tegenstelling tot fysieke. actie." Het zelfstandig naamwoord betekenis "morele expositie van een verhaal" wordt getuigd van c.1500. Zie ook: Moreel.

Voorbeeldzinnen om morele

Ik vergeet niet dat hij een schonere bill of Moreel gezondheid dan ik heb.

Ik zie niet in dat de bard een kern van waarheid bevordert, Moreel of politieke.

Mens moet worden beschouwd als een intellectuele en als Moreel wezen.

"Met mij Moreel is dat ik had op jacht genoeg voor de huidige," antwoordde Scott.

Maar zodra hij zijn bod voor succes had gemaakt, moest hij instemt met de Moreel consequenties.

Het wonder en Moreel toneelstukken werden in de smaak van de leeftijd helemaal.

Uw opvattingen over de herkomst van de Moreel ideeën interesseren me in de hoogste graad.

Maar, het verlaten van mijn lezer naar zijn eigen trekken Moreel. Ik moet verder met mijn verhaal.

Ik heb het gevoel dat er een Moreel verbonden met die-laat me zien.

Deze stroom van Moreel afvalwater naar onze kusten is constant en onophoudelijk.

www.thesaurus.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + twaalf =