Het menu Bestand – Audacity Manual

Het menu Bestand
de Het menu Bestand Bevat Opdrachten for Het maken, Openen en opslaan Audacity projecten . importeren en exporteren van audio-Bestanden en Het Uitvoeren van batch Operaties ontmoette behulp van kettingen.

New CTRL + N

Maakt Een nieuw en leeg project venster Om Te Beginnen met werken aan de Nieuwe van de ingevoerde Tracks. This Nieuwe werkomgeving Kunnen vervolgens Worden opgeslagen als Een Audacity Project File (.aup) for Eenvoudige en Volledige terugvinden van de inhoud Ervan via de Project opslaan of Project opslaan als. File menu FUNCTIES.

Open. CTRL + O

Lanceert Een bestand selectie venster waarin u Het Volgende DOEN:

Als Een leeg venster project is also, Zal DAT venster Worden used for Het Eerste project van geïmporteerde bestand. Elke Volgende geopende projecten van audiobestanden nieuw project ramen Zorgen.


Als je in Plaats daarvan Willen de inhoud van Een audiobestand toe te voegen In een project DAT al Een of meer audiotracks (bijvoorbeeld OM Twee audio-Bestanden deur Elkaar), gebruik File gt; Importeren gt; Audio. in Plaats daarvan.

importeren betekent Brengen van Nieuwe content Een Audacity project ontmoette alle Middelen, including File gt; Open bestand gt; Importeren van Het slepen van Bestanden Naar het venster project. De inhoud zouden in Het Algemeen Een audiobestand als are WAV van MP3 . Maar (via Bestand gt; Import) Kan Ook een label spoor. Een MIDI file van Raw Data.

Voor-audio Bestanden, de Importeur Hangt af Van het geselecteerde Bestandstype in gt File; Open van Bestand gt; Importeren gt; Audio. en van de INSTELLINGEN in Extended Voorkeuren Importeren.
Zie importeren Audio voor meer informatie.

Recente Documenten ("Recentelijk geopend" op de Mac)

Advocate Het Volledige pad naar de twaalf laatst opgeslagen of geopend projecten van Meest recent geïmporteerde audiobestanden. Het Oudste punt op de bodem Wordt verwijderd wanneer Een nieuw product toegevoegd aan de top. Wanneer u Een Audacity project Verwijderen van audio-bestand Zal in de lijst Blijven Staan, Maar Wordt uit de lijst Worden verwijderd als u Het te Selecting.

  • Om de Hele lijst te wissen, Kiest u "Duidelijk" Onder het laatste onderdeel in de lijst.
  • Om Een Afzonderlijk punt handmatig te Verwijderen uit de lijst, afrit Audacity, geopend audacity.cfg In een teksteditor en de ongewenste bericht Onder de [Recent Files] Regel te Verwijderen. Zorg DAT u de [Recent Files] lijn Zelf Niet te Verwijderen.

Sluit CTRL + W

Sluit Het dialog venster project, waarin u Wordt gevraagd OM Uw werk op te Slaan als Je Niet Hebt opgeslagen.

Save Project CTRL + S

Slaat de dialog Audacity project in ongecomprimeerde . lossless Kwaliteit met behulp van de AU container-formaat. Een AUP project bestand Wordt Gemaakt, Samen met Een map met dezelfde naam als Het AUP-bestand DAT audiodata Van het project Bevat. Bijvoorbeeld, als u Een project als chanson.aup redden. Een map genaamd chanson_data Zullen de audiodata bevatten.

Audacity projecten Zijn Niet Bestemd Om Te Worden Gelezen deur van andere programma’s, Maar OM Snel laden en opslaan van audio te provide Binnen Audacity, ontmoette alle projectgegevens including label tracks en envelop Punten Behouden. Wanneer u Klaar bent en Utrecht met het werken aan Een project en u ook wilt de resultaten van Een Ander programma te gebruiken, selecteert u Een van de Export commando’s.

Als u Niet-gecomprimeerde Bestanden including WAV en AIFF importeren in Uw project met Import / Export Voorkeuren ingesteld op "Lees ongecomprimeerde audio Bestanden directe Van het origineel (Sneller)"U Zal leiden tot Een afhankelijkheid op sterven Bestanden toegankelijk Blijven. In this Geval Kan Een afhankelijkheden Dialog verschijnen bij Het opslaan Van het project. Volg de instructies in Het dialoogvenster OM ofwel "Kopieer All Audio. " (Dus Het Verwijderen van alle afhankelijkheden), of te kopieren in geselecteerde Bestanden van Helemaal Geen. Als u ervoor Kiest OM Niet te kopieren van Bestanden, Moet Je Niet Verplaatsen, hernoemen of this Bestanden te Verwijderen van de kaart ZE in. In het dialoogvenster Kunt u also Kiezen voor Toekomstig gedrag bij Het opslaan van Een project DAT nog steeds afhankelijk van geïmporteerde Bestanden.

Save Project As.

Hetzelfde als "Bewaar this project" hierboven, Maar Kunt u Een kopie van Een open project op te Slaan op Een andere naam van de locatie. This Kan Handig als u are Een momentopname van de Toestand van Een project op Een bepaald ogenblik te Behouden, ga dan naar verdere wijzigingen in Het project DAT u Zojuist Hebt opgeslagen te maken.

Save Compressed Kopie van Project.

Slaat Een kopie van Uw project in de gecomprimeerdeOgg Vorbis formaat, elanden nummer Dat wordt opgeslagen als Een OGG bestand. Als u Audacity Stoppen Kunt u Nog steeds gevraagd Worden via wijzigingen op te Slaan. Wijzigingen op te Slaan Zou Een Aparte, standaard Niet-gecomprimeerde project op te Slaan, including hierboven, DUS ALS Je Niet verwelkingsziekte DAT u Audacity Kan Stoppen zonder op te Slaan.

De resulterende kaart _data for Het project is ongeveer acht Keer kleiner dan sterven Gemaakt met behulp van "Bewaar this project" commando, DUS DIT Kan nuttig are for projecten VERZENDEN naar Anderen. Er Zal wat resulteert Verlies Van Kwaliteit. Merk op DAT de Kwaliteit van Het Verlies Zal Worden Verhoogd Elke Keer DAT Een gecomprimeerde project Wordt Opnieuw opgeslagen als Een gecomprimeerd project (bijvoorbeeld als u Een gecomprimeerde project anders Sturen naar iemand, en ZE Bewerken dan en stuur Het terug naar u als Een gecomprimeerde project ).

De Meeste project Gegevens Worden bewaard, including etiketten, winst en pan INSTELLINGEN, spoor Posities op de tijdlijn, trackvolgorde en metadata. Clips Worden Niet bewaard – Ruimten Tussen de clips Worden omgezet in stilte. Volume Enveloppen presenteren bij Het opslaan van Zal Worden Gemaakt, Maar de werkelijke omslag Punten Worden verloren.

Het Openen van Een gecomprimeerde project Zal langzamer dan Het Openen van Een standaard project, omdat’ de OGG-Bestanden in de kaart _data in AU bestandsformaat Audacity Zal Worden uitgepakt Om Te werken met de Gegevens. De AU-Bestanden Zal Worden In een Aparte kaart in de kaart _data. De OGG-Bestanden Worden in de kaart _data Blijven na Het Openen Van het project, Maar ZE Kunnen Worden gewist OM schijfruimte te Besparen. Op dezelfde Manier bij Het VERZENDEN van Een opgeslagen gecomprimeerd project aan iemand, Kunt u Mappen met AU-Bestanden sterven in de _data in kaart te Verwijderen, omdat’ alle benodigde Gegevens in Het AUP-bestand en de OGG-bestand (s).

Lijsten Elke WAV en AIFF audio-Bestanden sterven Uw project Hangt af van, en Kunt u this Bestanden te kopieren Naar het project.

Bron: manual.audacityteam.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + negen =